New Holland varaosat ovat saatavilla sekä traktoreihin että maatalouskoneisiin

Tervetuloa maatalousaiheisen blogimme pariin. Tällä kertaa käsittelemme maatiloilla käytettävien koneiden ja laitteiden huoltoa ja varaosien käyttämistä. Varaosat, olipa ne sitten New Holland varaosat tai jonkin muun merkkiset varaosat, kannattaa ne hankkia aina valtuutetulta ja asiantuntevalta jälleenmyyjältä.

Maatila ei pyöri ilman tarvittavia koneita

Jokaisella maatilalla huristelee paljon erilaisia koneita joilla maatilantyöt hoituvat sujuvasti. Koneiden huolto- ja korjaustyöt ovat myös tärkeä osa kokonaisuutta, että ne kestävät käytössä pitkään ja ovat turvallisia käyttää. Usein maatalouskoneet ovat kovassa käytössä ympäri vuoden, paitsi talvella saattaa tulla juuri sopiva tauko koneiden ja laitteiden huoltamiseen. Laitteiden määräaikaishuollot sekä muut suuremmat korjaukset hoitaa yleensä ammattilainen, mutta myös pieniä korjauksia ja huoltoja itse tehtäessä on hyvä käyttää laadukkaita työvälineitä ja varaosia. Jos tilalla on esimerkiksi käytössä New Holland koneita, on suositeltavaa, että ostaa niihin sopivat New Holland varaosat. Sama koskee myös muita käytössä olevia koneita, niiden suhteen kannattaa aina käyttää vain kyseisen merkin varaosia. Esimerkiksi New Holland varaosat löytää yleensä hyvin varustellun jälleenmyyjän valikoimasta tai ne voi myös tilata verkkokaupasta.

Kaikki maatilalla käytettävät koneet kannattaa huoltaa asianmukaisesti

Erilaiset koneet ja laitteet ovat suuri investointi jokaiselle maatilalle, joten niitä kannattaa huoltaa hyvin. Uusia laitteita ostaessa kannattaa tehdä hintavertailua ja ostamisen lisäksi on myös mahdollista vuokrata tai liisata erilaisia koneita tai ostaa käytettynä. Omien koneiden huollot ja korjaukset täytyy suunnitella itse ja koneiden käyttöohjeista löytyy yleensä tiedot siitä, milloin kattavammat huollot täytyy tehdä. Lähes kaikille koneille täytyy kuitenkin tehdä perustarkastus joka päivä, ennen niiden käyttämistä, jolla varmistetaan sekä koneiden toimivuus että niiden turvallinen käyttö. Maatalouskoneista tarkistetaan, koneesta riippuen, yleensä öljyt, jäähdytinneste, renkaat, valojen toimivuus ja polttoaineen määrä aina ennen liikkeelle lähtöä. Koneella ei kannatta lähteä liikkeelle, jos siinä ilmenee jotain vikaa tai varoitusvalo palaa, ennen kuin vian laatu on selvitetty ja korjattu. Erilaiset vikatilat voivat aiheuttaa koneelle vaurioita ja sen käyttäminen ei ole myöskään turvallista, jos se ei ole täydessä toimintakunnossa. Hämeen traktorihuolto tarjoaa varaosat työkoneisiin ja merkkihuollon traktoreille.


jaa